“KITCHEN GOLD”

For this client, the original space just didn’t work, but nothing is too difficult for the Nobby Kitchens team who were able to transform the existing boundaries to reach our clients kitchen goals. In this renovation, the kitchen was originally located in a separate part of the home. The build team relocated it to a new room where it didn’t feel like a staid utility space — instead it now feels like kitchen gold.

“The woodgrain panelling is stunning and tones in with the subtle gold of the striking Calacatta benchtop. This adds warmth to the room — just what the doctor ordered to help heat up that dark flooring. Clutter is kept minimal thanks to the butler’s pantry, but it’s very easy to access, with no cumbersome doors. Keeping this space slightly open also makes it perfect for the host who wants to socialise. A streamlined style is achieved thanks to the handle-less finish on the main cabinetry. Open shelving on the end of the island adds room for those personal touches to help make this space feel like part of the home instead of just a functional place to cook.” Anna Hosseini, Nobby Kitchens Designer

Get the look

What does the client think?

This is the 5th kitchen that we have had Nobby Kitchens design and install for us. From the design process, through the installation period until the sign off of the final product our experience has been fantastic. Quality of staff along with quality of finishes (Anna, Garry, Heather, Shaun, Alex).... it says a lot when the same team are still working for Nobbys 20 years on. I cannot recommend the team enough, they are simply the best.

Leighton Family

Join Our Community